top of page
MARAL VOGEL.jpeg

Maral te zien op Kanaal 30, Utrecht!

Superleuk nieuws: zondag 27 februari spelen we 'Maral, het meisje dat in een vogel veranderde' op het podium van Kanaal 30, in huis bij ons eigen impresariaat! Kom je kijken?

beer.jpeg

Nieuw, nieuwer, nieuwst!

Hoera! De verkoopdag van ons impresariaat STT Produkties mocht, na een hele lange Corona-stop, doorgaan! 10 februari was het zo ver; we speelden ein-de-lijk onze nieuwste produkties: Ja Nee Olé! en Maral, het meisje dat in een vogel veranderde. Nieuwsgierig? Kijk gauw op de speellijst waar je deze pareltjes kan bewonderen komend seizoen!

IMG_6016 kopie.jpeg

Webserie Familie Bosuil!

Al mochten we het podium niet op vanwege Corona het afgelopen seizoen, we hebben niet stil gezeten! Het bloed kroop waar het niet gaan kon, dus besloten we ism Spiegelbeesten en Jolan van de Waeter een knusse kleuterfeuilleton gebaseerd op een uilenfamilie te maken. Deze serie is online te bekijken, in de klas, of gewoon lekker thuis op de bank! Voor de trailer en meer, klik hier: https://vimeo.com/524814795

Op de lange baan

Ook onze geplande voorstellingen voor komende periode zijn helaas op de lange baan geschoven door de maatregelen omtrent het Corona-virus. We duimen dat we snel weer kunnen spelen, maar gezond zijn (en blijven) gaat natuurlijk voor. Tot binnenkort!

Datum première 'Golfje zoekt Zee' bekend!

Op 20 oktober zal onze nieuwe voorstelling 'Golfje zoekt Zee' in première gaan in

Kanaal 30 te Utrecht! Kom je kijken?

Golfje zoekt zee is een spetterende peuter- en kleutervoorstelling op rijm, over verdwaald zijn en de weg weer terug vinden. Met fijne mee-zing-waterliedjes, van varen over de baren, tot twee emmertjes water halen.

KRIJT deze zomer te zien op DE PARADE!

Vol trots mogen we aankondigen dat we deze zomer op de kinderparade spelen! Het beeldende juweeltje 'Wat is er mis met mijn Vis?' zal in den Haag, Rotterdam en Amsterdam te zien zijn. Voor meer info over speeltijden en locaties, zie www.deparade.nl

KRIJT goes international!!!

Het is helemaal officieel.... roffel roffel.... KRIJT gaat naar Taiwan! 

In de laatste maand van 2017 zal de voorstelling: Wat is er mis met mijn Vis? 7 keer spelen in de hoofdstad, Taipei. 

Ben je nieuwsgierig door wie we zijn uitgenodigd? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van de Dream Community:

https://www.facebook.com/DreamCommunityCarnival/

Vakantie!!!

KRIJT heeft theaterseizoen 2016/2017 af mogen sluiten met een fantastisch leuke openluchtvoorstelling van 10xDaan=MOED! We hebben dit seizoen met drie lopende producties maar liefst 147 voorstellingen mogen spelen! Dus het is de hoogste tijd om er even tussenuit te piepen voor een welverdiende zomervakantie. Maar eind augustus zijn we terug, o.a. voor het Stadsfestival in onze thuishaven Zwolle en voor het knusse festival Poppen in het Park te Amersfoort. Tot dan!

Try-out 'Het geheim van de wilg'

Er wordt op het moment druk gerepeteerd in Huize KRIJT, want zondag 2 juli zal de splinternieuwe voorstelling 'Het geheim van de wilg' ge-try-out worden in de Stadkamer te Zwolle! Kom je kijken? 

Zwolse première "Wat is er mis met mijn Vis?"

Zondag 12 februari is het zover....De première van onze nieuwe voorstelling Wat is er mis met mijn Vis? vindt dan plaats in Odeon te Zwolle!  En speciaal ter gelegenheid hiervan, mag je als publiek na afloop op de foto met de spelers! Dus wees er snel bij en koop een kaartje nu ze er nog zijn!
 

10xDaan=3!!!!!

Wist je dat 10xDaan=MOED! alweer het derde(!) speeljaar ingaat? Zijn we supertrots op!

Het geheim van de Wilg...

Er was eens... de start van een nieuwe voorstelling!

"Het geheim van de Wilg" is een natuursprookje, waarin het meisje Nuna op zoek gaat naar wat het geheim van de wilg nou eigenlijk is. De dieren die op haar pad komen, helpen haar daarbij . 

In de werkplaats van Krijt werden de eerste poppen ontwikkeld en op de foto gezet. In januari 2017 zal er een kleine presentatie te zien zijn op de verkoopdag van STTProdukties!

Ben jij dé freelance fysieke acteur/mimespeler/danser (m/v) die we zoeken? Lees dan snel onze vacature via deze link!

Klaar?.......Af!!!!!

Met steun van de Provincie Overijssel is ons gloednieuwe pareltje 'Wat is er mis met mijn Vis?' gelanceerd! Onze hardwerkende maskerspelers hebben flink ge-try-out en zijn helemaal klaar om in het diepe te springen. En er is ook al een mooie speellijst voor 2016/2017. Benieuwd waar deze voorstelling te bewonderen is? Kijk dan snel op de speellijst of we ook bij jou in de buurt komen!

Nieuwe voorstelling!

Met trots presenteert KRIJT de titel van haar nieuwste voorstelling: "Wat is er mis met mijn Vis?"  Deze fabelachtige voorstelling zal gepresenteerd worden in januari 2016 op de boekingsdag van STT produkties. Meer informatie over de boekingsdag vindt u op www.sttprodukties.nl.

 

Einduitslag publiekstelling Nest!

Wauw! Vandaag is bekend geworden hoeveel kinderen, vaders, moeders, opa's, oma's, juffen, meesters, buurvrouwen, buurmannen, neefjes, nichtjes, en vele anderen er de afgelopen twee jaar naar Nest zijn wezen kijken. En de uitslag is...... trommelgeroffel..... ZEVENTIENDUIZENDVIJFHONDERDZESENTWINTIG KIJKERS! Wij zijn natuurlijk reuzetrots en hopen dat iedereen er van genoten heeft!

 

Heel veel publiek!

De tussenstand van onze publieks-telling staat op maarliefst 7430 kijkers. En dan hebben we afgelopen seizoen nog niet eens geteld! Wij zijn heel benieuwd naar de einduitslag..

De allerlaatste Gaap..

Op het internationale vertelfestival van Alden-Biesen in België hadden we de eer de allerlaatste Gaap! te spelen. De reacties waren hartverwarmend! Nu nemen we afscheid van Pien, haar moeder en haar vriendje Gaap. Én natuurlijk van de reuze-wasmand! Daaaaaaaag!!!

 

Please reload

bottom of page