top of page

Wat is er mis met mijn Vis?(3+)

Een betoverende onderwatervoorstelling.

 

Meneertje heeft een oogje op Buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt. Ze vraagt of Meneertje op haar Vis wil passen. Zenuwachtig pakt hij de kom aan… Maar wanneer Buurvrouw weg is, zwemt Vis geen millimeter meer. Hij eet niets en zijn gouden sluierstaart is dof. Zelfs een gloednieuw kasteel laat hem koud. Zou Vis ziek zijn? Er zit nog maar 1 ding op.. Meneertje moet het aan Vis zelf vragen. Hij neemt een aanloop en…duikt in de kom!

 

In de magische fabel Wat is er mis met mijn Vis? komt een mens in de wereld van een vis. Om elkaar te kunnen begrijpen zoeken ze samen naar een woordenloze taal. Spelenderwijs ontstaat er een bijzondere vriendschap. Zal het Meneertje lukken om er achter te komen wat er mis is met Vis? En kan Vis hem helpen zijn gevoel voor Buurvrouw te uiten?

 

Een voorstelling met herkenbare thema’s voor kleine en grote mensen. Over elkaar begrijpen, emoties en vriendschap.

 

 

 

 

Regie Cristel Hakvoort, Spel Annemiek Funneman en Collin van den Broek, Vormgeving Freja Roelofs ism André Kok, Muziek Dennis van Tilburg, Dramaturgie Laura Bonthuis, Beeld Erik Franssen, Doelgroep 3 t/m 8 jaar, Duur ca. 40 minuten, Speelperiode za. t/m wo.

 

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door:

bottom of page